Óvodások látogatása a folyóvizes laboratóriumban

2019, június 7 - 10:15

Június 3-an a Gönczy Pál Utcai Óvoda Tulipán csoport 26 óvodása látogatott el a Földtudományi Intézetbe, Illésné Soha Katalin és Bota Krisztina óvónők, Lente Istvánné és Szarka Judit dajka nénik kíséretében. A Folyóvizes labor - amely egyben Debrecen legnagyobb fedett homokozója - hatalmas sikert aratott az óvodások körében. Kiadós homokozás után megfigyelték a vízfolyások felszínformáló tevékenységét. Lelkesedésüket még az sem törte le, hogy a homoképítményeik nagy része a folyóvízi erózió áldozata lett.

A bemutató sorrán nyújtott segítségükért köszönet illeti Pénzes Jánost (mint a látogatás egyik megszervezőjét), valamint Balogh Szabolcsot ás Márta Lászlót. akik tevékenyen hozzájárultak az esemény sikeres lebonyolításához.

Remáljük az óvodások is jól érezték magukat! :)

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.