Kutatók éjszakája a Természetföldrajzi és Geoinformatikai Tanszéken

2019, szeptember 30 - 13:00
2019. szeptember 27-én már 13. alkalommal került megrendezésre a Kutatók Éjszakája rendezvény, amelyhez tanszékünk idén három programmal csatlakozott.

2019. szptember 27-én már 13. alkalommal került megrendezésre a Kutatók Éjszakája rendezvény, amelyhez tanszékünk idén három programmal csatlakozott. Ezeken a programokon nagyszámú résztvevő volt (rendezvényenként 100 fő), akik érdeklődve hallgaták/nézték az előadásokat és a bemutatókat. Bár a programok párhuzamosan futottak egymással, volt lehetőség az átjárásra, ráadásul kettő (Drónok a hétköznapokban, A földrajz "új ruhája" - adatgyűjtés drónnal és térszkennerrel) tematikailag is átfedésben voltak egymással. 

 

A folyóvizes laboratórium bemutatója

Folyóvizes bemutató

 

Drón és térszkenner bemutató

Drón, térszkenner bemutató

 

Térinformatikai adatfeldolgozás

Térinformatikai adatfeldolgozás


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.