A "LEG-ek" konferenciája

2019, október 7 - 10:30
2019. október 4-én a Groupama Aréna adott otthont a GDI-Esri jubileumi felhasználói konferenciának

A Természetföldrajzi és Geoinformatikai Tanszéket az idei GDI-Esri Felhasználói Konferencián Schlosser Aletta Dóra, Szopos Noémi Mária és Abriha Dávid doktorandusz hallgatók, valamint Túri Zoltán adjunktus képviselték. A GDI-Esri cégcsoport 2019-ben többszörös jubileumot ünnepel. Ötven évvel ezelőtt alapították az Esri-t (Environmental Systems Research Institute) a kaliforniai Redlands-ben, 1989-ben alakult meg a cég magyarországi leányvállalata és 15 évvel ezelőtt rendezték meg az első hazai felhasználói konferenciát. A tanszéken mintegy két évtizede oktatjuk a különböző geoinformatikai kurzusokon az Esri szoftvereit. Fontosnak tartjuk, hogy a legújabb fejlesztésekről, alkalmazási lehetőségekről személyesen tájékozódjunk, amelyre minden évben kiváló lehetőséget kínál a GDI-Esri Felhasználói Konferencia.

A különböző ágazatok képviseletében mintegy 430 szakember jelent meg a konferencián. Külön örömünkre szolgál, hogy évről évre egyre nagyobb számban találkozunk a rendezvényen volt hallgatóinkkal, akik geoinformatikusként valamelyik állami szervezetnél vagy piaci szereplőnél dolgoznak.

A konferencia programja erről a linkről érhető el: https://www.esrihu.hu/program/


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.